Programmer`s Notepad indir,download,yükle - Yazım Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Yazım Araçları » Programmer`s Notepad
   Programmer`s Notepad
  Boyutu : 1.28 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Simon Steele
  Ekleme Tarihi : 09-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Programmer`s Notepad; kod tabanlı programlama yapanlar için üretilmiş, kod anlama kabiliyeti güçlü bir metin editörüdür.

Program kodlarında benzer kodları renklendirerek daha rahat çalışmanıza olanak veren bir program.
Program kodlarında yazılım diline göre satır numaralandırma, özelleştirilebilir renklendirme özelliği sayesinde kodlar arasında kaybolmamanızı ve kafanızın karışmamasını sağlar.

Program birçok faydalı ve güzel özelliğinin yanında çoğu metin editörü ve kelime işlemci programlarda olan Bul ve Değiştir tarzı işlemlerde de oldukça başarılı olmasıyla dikkat çekiyor.

Aynı anda birden fazla programla, aynı ana program penceresinde ayrı tablarda çalışma özelliğini (Mozilla Firefox gibi) görmek için buraya tıklayınız.

Programın Perl Kodlamalarında nasıl çalıştığına dair bir ekran çıktısı görmek için buraya tıklayınız.

Perl Kodlama ekran çıktısı 2.resmi görmek için buraya tıklayınız.

Diğer programlama dillerinden çalışma örnekleri ekran çıktıları için buraya tıklayınız.

Eğer bir program yazarı iseniz, programda karşılaştığınız sorunların çözümünü aramak, bilgilerini paylaşan diğer programcıların yazılarını okumak ve birçok faydalı bilgiye ulaşmak için programın yazarının sitesinde açmış olduğu foruma gitmek isterseniz buraya tıklayınız.

Lisans ve Kurallar :
Bu program “AS IS” lisans kurallarına göre yapılmış olup kişisel kullanımlar için tamamen BEDAVADIR. Satılmaz, Bedava dağıtılabilir.
Programcıya emeği karşılığında yardımda bulunmak isterseniz buraya tıklayarak açılacak sayfadan Paypal hesabınız aracılığıyla sizin belirlediğiniz bir miktarı göndererek yardımda bulunabilirsiniz.

NOT : Sitemizde sizlere sunulan programın 2.0.6.1 versiyonu en son stabil yani hatalardan arındırılmış versiyonudur. Bu sürümün haricinde henüz deneme aşamasında olan 2.0.7.610 versiyonu da mevcuttur. Henüz bitirilmemiş olmasına rağmen denemek isterseniz buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

ÖNEMLİ UYARI : Programı indir linkine tıkladığınızda karşınıza bu programa sponsor olmuş, dünyanın çeşitli yerlerindeki uluslarası büyük firmaların sunucu adları liste halinde gelecektir. Gelen listede solda yaklaşık 14 sponsor resmi ve sağ taraflarında da mavi yazı ile yazılmış “Download” yani İnnDir linkini göreceksiniz. Location yani konum kısımlarında da sunucuların bulundukları ülke ve şehirleri yazmaktadır. Bu listeden istediğiniz birinin yanındaki “Download” linkine tıkladığınızda ekran değişecek, gelen ekranda hiçbirşeye tıklamadan 5-6 saniye beklediğinizde işletim sisteminizin program kaydetme uyarı penceresi gelecektir. Eğer gelmiyorsa hemen o ekranın üst kısmındaki mavi yazı ile yazılmış uzun linke tıkladığınızda kaydetme penceresi gelecek ve kaydetmeye başlayabileceksiniz.
Tavsiyem; HEAnet resmi ve yanında Dublin, Ireland (İrlanda’nın başkenti Dublin) yazan linktir. Oldukça hızlı bir sunucu olduğunu göreceksiniz.

Anahtarlar:Programmer`s Notepad indir,Programmer`s Notepad download,Programmer`s Notepad indir,Programmer`s Notepad çek,Programmer`s Notepad,Programmer`s Notepad mp3,Programmer`s Notepad şarkı sözü,Programmer`s Notepad film indir,Programmer`s Notepad film,Programmer`s Notepad açıklama,Programmer`s Notepad bul,Programmer`s Notepad video,Programmer`s Notepad bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
1 - 12.09.2022 - 09:11 - 193.29.13.241
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Programmer`s Notepad
SEÇMECE PROGRAMLAR
AcroPDF
Office 2003/XP Eklentisi:
DocReader
Parallaxis WinClip
PDF Converter
AkelPad
Green Print
PrimoPDF
FontTwister
Pratik Tuş
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır